Algebehandling tag – råd til facaderens, tagrens og fliserens

Tagrens {http://alge-stop.dk/rensning-af-tag/} og algebehandling tag

Til foråret og i den tidlige sommer er der højsæson for algebehandling tag og tagrens. Det er en super tanke at tage kontakt til et faguddannet firma, idet det kan være en upraktisk tur at være højt oppe og ordne tagrens på egen hånd. Det kan være, at du overvejer, hvorvidt man ikke kan lade det være, men de alger skal helst renses væk, da de udvikles til mos og medføre sprængninger ved frost. Endvidere vil jævnlig tagrens og algebehandling tag hæve tagets holdbarhed.

Fliserens {http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/}

Døjer du med flisepest eller fedtede, beskidte fliser så kom i gang med fliserens. Brug fliserens og ordn det på egen hånd via vandtryk eller gammeldags knofedt – eller slip for slidet og få kompetente folk til at ordne tjansen let og effektivt. Det er mest ukomplicerede, for ordner du opgaven selv, er det godt at være forsigtig med ikke at spule fugesandet bort, såfremt du renser med højtryk… Og knofedt har det jo med at være særligt byrdefuldt at jobbe med trods den dejlig literpris.

Facaderens {http://alge-stop.dk/rensning-af-facader/}

Ønsker en renset facade, der ser ud som da den var ny, så er facaderens vejen frem. Er muren ramt af tags er facaderens ligeledes svaret på problemet. Man kan overveje at gøre jobbet selv, men hvis du ikke er forsigtig kan facaderens beskadige muren. Eksempelvis kan sandblæsning eller kemisk behandling ødelægge og affarve muren. Sandblæsning kan gøre facaden ru og følsom for ny smuds, mens kemisk facaderens er en dum løsning for kalkede mure. Så søg den ordentligt rådgivning eller betal dig fra et professionelt job, så jobbet bliver udført effektivt og nænsomt.