Anskaf dig en elektriker Holte, som opfylder dine forestillinger helt

At vi skulle spendere store timer på at reparere samtlige el-installationer, havde min partner plus jeg slet ikke forestillet os, dengang vi valgte vores fine hjem to år tilbage. De folk, som boede i ejendommen før os var åbenbart amatør-elektrikere, samt havde simpelthen rodet rundt i alle sikringer. Bare det regnede en anelse udenfor, forsvandt strømmen i hele hjemmet, samt det var fuldstændig umuligt at tænde for mere end ét apparat på samme tid. At vi havde brug for professionel hjælp fra en elektriker Virum, gik tidligt op for min husbond samt jeg.

Min husbond samt jeg var så ubetænksomme, at vi uheldigvis blot ansatte den 1. elektriker Farum, som vi så. Efter bare en måned var de repararede installationer gået i stykker, samt denne elektriker Holte endte med at være langsom & uvenlig. Min ægtefælle plus jeg anvendte pga. dette mange timer på at undersøge elektrikere, før vi valgte en ny til at fikse vores hus, for at undgå at lave en lignende fejl igen. En elektriker Holte, der ville være effektiv samt kvalitetsbevist, med positiv feedback fra andre kunder, forsikrede min sambo og jeg os, at vi ansatte.

En hyggelig elektriker Virum, der viste sig at være intet andet end fremragende, hyrede vi langt om længe. De ordenede det hele på bare en uge, de var enormt hyggelige samt erfarne og samtidig ganske billige. Fuldstændig glade for resultatet, blev min kæreste samt jeg, plus alting virker fint den dag i dag.