At eje egen bil er ej kun lig med bekostninger til forsikring: der er også reparation af stenslag

Folk ved godt, hvor bekostningsfuldt det er at være ejer af en bil! Der skal jo nemlig ikke kun betales penge til forbruget af benzin, som skal genoptankes engang imellem – der er jo ligeledes udgifter såsom f.eks. vægtafgift.

De ovennævnte udgifter kan de fleste planlægge, men der findes ydermer nogle uforudsete udgiftsposter, som i hast kan ødelægge bilindehaverens budget. Det er jo faktisk ikke petitesseagtige beløb, der skal betales. Blandt sådanne udgiftsposter er sager som reparation af stenslag, der oftest er lig med udskiftning af bilruder. Dette vil sige, at rudeglasset ifm. reparation af stenslag må bortskæres helt og dubleres med noget nylavet.

Udskiftning af bilruder ifm. fx reparation af forrude & reparation af stenslag, udgør en forbistret udgift, som ej kan forudses. For det meste er det nemlig ikke førerens fejl, at forruden smadres af eksempelvis et stenslag! Skaden kan i realiteten forårsages af eksempelvis en lillebitte sten, der kommer fra en bil foran. Præcist af den årsag prøver adskillige bilejere for så vidt muligt at undgå at køre bag ved en lastbil. Langt de fleste vil jo nemlig allerhelst omgå at være nødt til at afholde udgiften til en reparation af stenslag.