Benyttende en frama falsemaskine bliver arbejdsdagen meget snildere, helt foruden stress

Jeg var fan af udklædning {http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/} dengang jeg var barn. Jeres skribent var som oftest et eller andet hittepåsomt til fastelavn, og jeg og min mutti syede udvalgte dele af mit udklædningstøj {http://dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm} selv i kombination med en smule tilbehør eller den slags som hende og jeg valgte at supplere med. Fantasien med udklædning og adgang til herligt udklædningstøj går jeg efter fortsætte til mine børn..

Charlotte-Amalie har toethalvt års fødselsdag i næste uge, og hun er begyndt at udvise nysgerrighed over for udklædning. Det bliver spændende at forvænne hende med udklædningstøj og opleve hende give den som fe eller farlig tiger. Jeg synes at hun inden for et par måneder skal få noget udklædningstøj så hun kan lege fin. Der er stor begejstring for fine damer, så udklædning som prinsesse/ballerina/fe regner jeg bestemt med netop er sagen. Mine veninde har børn på 3 og 4 år, og de har også masser af udklædning. Min søde veninde har været mega sød at hun har gemt det solide af hendes børns udklædningstøj, og det får jeg, når lillebarnet er blevet stor nok til at hun kan passe det.

Det er æv, hvordan voksne i takt med alderen stopper med udklædning. Jeg holdt en gang temafest med udklædning, hvor ikke engang 50 % opfyldte kravet om udklædningstøj, og det fik de udklædte til at føle sig lidt dumme.