Benyttende jævnlig aflæsning af villaens energimåler bliver du i stand til at få et helt balanceret varmeregnskab

En forbedret energimåler - http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/, i skabet i min ejendom, fik jeg endelig opsat, samt det gør det nemmere i forhold til aflæsning - http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, samt varmeregnskabet. Denne type er lavet med adskillige muligheder for tilslutning, plus da den har en meget stor nøjagtighed. I min boligforening er der påbegyndt en ejendomsrenovering. Dette arbejde inkluderer selvsagt almindelige locations som køkken & badet og f.eks. forbedrede nedløbsrør. Men derudover på varmeområdet, sker der noget.

Grundet at jeg derved har vished for, at det har været en særdeles eksakt aflæsning, er undertegnede og særligt af denne grund positiv i forhold til min nye model. P.g.a. jeg skal benytte aflæsningen til mit eget varmeregnskab - http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, , foruden at foreningen vil desuden benytte numrene, på grund af at revisoren laver et kollektivt regnskab for varme som inkluderer et overslag over, hvad vi respektivt bliver nødt til at betale at betale a conto til regnskabet over varme. Energimåleren, som jeg fik hængt op i lejligheden, går under navnet ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. En bred vifte af bonusser omkring denne er der.

Energimåleren har det, der kendes som ubegrænset kommunikation. Aflæsning skal foretages på udvalgte datoer af måleren i mit skab i gangen. Eller dette tror jeg i hvert fald, eftersom jeg skulle dette når jeg aflæste den, jeg havde før. Om den nytilkomne er professionel i sådan en grad, at mit energiselskab kan udføre varmeaflæsningen fra et centralt sted, er jeg imidlertid faktisk ikke informeret. Hvorom alting er, er det afgørende at få registreret en aflæsning som foreskrevet.