Bløde sutsko i bedste kvalitet er ganske enkelt uundværlige i de kolde vintermåneder

Kan I gætte det? Jeg er helt vild med sutsko (https://www.glerups.dk/produkter) med dyremotiv. De fleste kan måske tænke, at her findes en masse gevinster ved at være bosat i et fredeligt land som det danske, selvom den lange samt kolde vintersæson evt. ej altid bliver en blandt de gevinster. Det er selvfølgelig sjovt med en hvid juletid og dage med ungerne til kælkebakken, men uheldigvis bliver snevejr langt fra en fast del af vinterhalvåret, og erstattes oftest af frostgrader, regn plus mørke. Med tanke på at at overleve de mørke & kolde dage, er det væsentligt at her bliver tørt samt rart derhjemme. Det kunne du evt. også sørge for med uldtæpper og el-radiatorer i stuen.

Det bedste er nu sutsko! Sutsko vil uden tvivl være en af de sikreste metoder til at garantere behagelighed i hjemmet! End at have klamme fusser i sit eget hjem, særligt som afslutning på en kold arbejdsdag i gråvejr og mørke, findes her jo intet mere horribelt.

Det vil være en fornuftig idé at være klar over, hvilken slags sutsko du med fordel skal anskaffe dig, inden du løber ud og bruger penge på sutsko til vinteren. Begyndelsesvis skal sutsko helt sikkert føles varme men samtidig give mulighed for at fødderne er i stand til at komme af med fugt. Det vil ej være specielt behageligt, idet dine sutsko får dine fødder til at perspirere hver eneste gang, du bruger dem. Sutsko produceret af ægte uld tillader huden at komme af med fugten, samtidig med at dine tæer tilmed bliver skærmet mod den kølige luft fra ydersiden. Blødt filt er for alvor et stof, der holder i mange år!