Brugende sisaltæpper samt en markise kan du lave den mest behagelige lysstyrke i din stue

I søndags var jeg hjemme hos min kusine, der havde en markise, hun er rigtig glad for. Nogle særdeles flotte sisaltæpper, og dem vil jeg også gerne have, har hun yderligere. Sisaltæpper har jeg overvejet at erhverve, fordi nye gulvtæpper skal jeg snart få.

Fordi lyset fra solen irriterer øjnene, vil jeg derudover have persienner el. markise til stuevinduet. Finde ud af, hvorvidt nogle persienner eller markise er bedst, kan jeg bare ikke. Med hensyn til persiennerne såvel som markisen, vil jeg formodentlig spørge en ekspedient til råds, når jeg også er ude for at erhverve sisaltæpper. Mit håb er, at sælgeren i forretningen vil give mig lidt hjælp med at tage en beslutning. Grundet at min morfar har en større viden om sådan noget, end jeg har, vil jeg desuden tage ham med.

Gardiner har jeg lige nu, dog gider jeg ej at trække dem for, hver gang solen skinner, af den årsag at der vil være så sort. Idet jeg skal ud at erhverve sisaltæpper, har jeg som følge deraf tænkt mig at købe enten persienner eller en markise. Jeg tror, jeg vil spendere penge på nogle mørke sisaltæpper, af den grund at de kommer til at stå godt i kontrast ift. min virkelig lyse stue. Pga. at det er muligt at spendere penge på en god del varierende typer markiser & persienner, må jeg derudover finde ud af, den slags persienner eller markise jeg skal spendere penge på.