Brugende specialrengøring og kompetence sørger vores firma for, at dit dødsbo ryddes snildt

Befinder du dig i den skrækkelige situation, at en af dine forældre er død og står tilbage med deres dødsbo overfyldt med en hel del ældre ting plus sager? I den situation er du tit alt for deprimeret til at få styr på det efterladte dødsbo, for ikke at nævne de utallige himstergimser, forældrene har sammenskrabet gennem deres lange liv. Flere møbler, du gerne vil have, plus noget som den afdøde har valgt skal gives til andre personer, vil der selvfølgelig findes, men de tilbageblivende ting foretrækker du at sælge. Med hjælp fra vores firma kan dødsboer ryddes, og vi vil derudover tilbyde specialrengøring efterfølgende – vi kan tilbyde en fremragende løsning.

Idet dødsboer ryddes, bliver indboet fordelt til arvinger eller solgt til specifikke købere, og du behøver derfor ikke holde styr på noget som helst andet end at lade os vide, hvornår vores medarbejdere kan gå i gang. Efter vores specialrengøring bør du være overbevist om, at her næppe er et eneste støvfnug i huset, og vores virksomhed kan garantere, at dødsboet vil være komplet perfekt til nye købere.

I den situation at man for nylig har mistet en person, man elskede, er det af stor betydning at det hele ej forværres af, at du også bliver nødt til at få orden på at afbestille den afgåedes betalinger og rengøre personens hus. Lad os lave den specialrengøring, som er nødt til at gøres idet dødsboer ryddes, så du får mulighed for at værne om de gode minder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>