Da jeg tog afsted på efterskole i 8 klasse var jeg lyksaglig!

Vores dreng har været ked af det i hans skoleklasse. Der har altid været en dårlig dynamik. & uheldigvis oplevet mobning… Det har simpelthen gjort ondt på mig. Jeg har været ked af det, og det har han uden tvivl ligeledes været… Vi har i formiddags langt om længe indset en fortrinlig løsning på vores problem… Vi har afgjort, at han rejser på efterskole i 8 klasse. Det er lige om lidt, så han ska’ ikke være grædefærdig særlig længe endnu. Vi er alle ret så ekstatiske over denne idé… I grunden var det ham selv, der fik idéen til efterskole 8. klasse… Og vi begge støttede fuldstændig op om hans forslag, da han kom med det til os, for snart ni måneder siden. Jeg har udelukkende hørt formidable ting om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke bekymret overhovedet. Der er ingen tvivl om, at det bliver positivt for ham at gå på ny skole!

Den altfortærende tankestrøm, jeg har lige nu og her er, at det er vildt svært at tage en beslutning omk. efterskole. Der er mange forskellige efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at skabe mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er hårdt!! Så jeg håber inderligt, at i herlige bloggere kan hjælpe mig med at finde en herlig efterskole 8 klasse. Jeg har ladet mig fortælle, at det i hvert fald ik’ er alle former for efterskoler, der kan tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så glem ik, at det jo ska’ være en efterskole 8 klasse… Som det mest essentielle beder vi til at kunne opspore en efterskole 8 klasse, der offererer guitarundervisning… Det holder han af mere end noget andet, og dét har hjulpet ham helt enormt meget, de gange han har været deprimeret. Så det ville være super duper, hvis vi kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, der kan hjælpe ham med at udvikle sit talent.