De ansatte i min forretning har mange års ekspertise vedrørende, hvilken terrasseoverdækning, man burde udvælge…

Jeg er den stolte indehaver af min egen butik. Lige så længe jeg er i stand til at huske, har det selvstændige liv været en dyb drøm for mig. Det har til alle tider været et håb at være virksomhedsejer. Jeg har ulykkeligvis haft en usympatisk begyndelse på livet, og jeg er af den mening, måske, at dét er forklaringen på, at jeg nu må erkende, at jeg har et stort behov for at klare mig på egen hånd. Der eksisterede ikke en kære mor til at hjælpe mig på vej. Min butik prøver at afhænde ting til det funktionelle hjem, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor de besøgende ønsker den. Jeg håber hjerteligt, at min virksomhed bliver ved med at være en god forretning…

Jeg er stormester i at vejlede de handlende, & så snart de leder efter et nyt plastvindue, en bestemt type solarlux, en fantastisk vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en smart plastdør, er jeg beredt med min tip top rådgivning. Jeg går virkelig op i, at et ophold i min gesjæft absolut må være en hjertelig oplevelse. Naturligvis er jeg også engageret i, at mine kunder rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der indgår i mit sortiment. Men som alfa og omega begærer jeg en skøn kemi med mine kunder. Jeg begriber nemlig, at det adskillige gange forårsager, at virksomheden opererer med udbytte. Jeg brænder for min gesjæft, og for at være selvstændig, og bevise for alle dem, der svigtede mig, at jeg er en god person. Samtidig brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at udvælge dét helt formfuldendte plastvindue & solarlux, og indrette sig med dén vinterhave, de evig og altid har fantaseret om, det perfekte pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som opfylder alle deres drømme. Jeg holder af at hjælpe folk, muligvis skyldes det, at jeg som følge af min barndom begriber, hvor altafgørende det er, at klodens beboere er hjælpsom overfor andre medmennesker!