De såkaldte leggins med print Danmark spotter jeg mangt et pigebarn!

På torsdag rejser min ægtefælle & jeg til Bulgarien… Det er koloenormt livsbekræftende at rejse til en ukendt by… Vi lever og ånder for at gøre os nye indtryk, og besøge byer, vi ik har været før. Så går vi på kunstmuseum, og så nyder vi at slentre i parker… Vi tager dagene, som de kommer! Det uden tvivl vigtigste for os er, at vi ik skal løbe rundt, dét gør man så meget i dagligdagen… Når vi har fri, kan vi af den årsag bedst lide, at timerne foregår i et stille og roligt tempo… Vi nyder begge at ”være kulturelle”, men jeg må indrømme, at jeg håber på, at der er tid til shoppe løs også! Jeg har ekstremt længe fantaseret om maxi kjoler (http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler), leggins med print Danmark (http://pk-fashion.dk/15-leggings), samt ej at forglemme et veloursaet (http://pk-fashion.dk/16-jumpsuit). Jeg synes, at maxi kjoler er virkelig perfekte, når man skal bryllup, leggins med print Danmark vil jeg bruge i hverdagen, og et veloursaet er åh så anvendeligt i weekenden!

Som ovenud mange andre fyre kan min mand ik’ li’ at drage på shopping. Han føler, at det er meningsløst. Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg forsikrer ham om, at dét ikke tager rigtig mange timer… Men det bliver heller ik’ tilfældet, af den årsag, at jeg ved jo lige præcis, hvad jeg ønsker at finde: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så den form for shopping burde ik’ tage specielt lang tid, men jeg ved naturligvis også godt, at det mange gange tager en rum tid at prøve tøjet på! & jeg ved med mig selv, at jeg bliver nødsaget til at prøve de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er meget vanskeligt at bedømme, hvordan de ”gamacher” passer ens krop, hvis man ikke har prøvet dem. De der maxi kjoler behøver jeg måske ik afprøve i tøjforretningen, det samme er tilfældet for de der veloursaet… Med disse to er det lettere at gøre sig en forestilling om, hvordan de passer ens krop… & det er jo egentlig fantastisk herligt at slippe for at skulle prøve bunker af tøj.