Den mest fantastiske kæreste mangler arbejde; skal han jobbe som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse?

Hvis der er en ting, jeg savner lige for tiden, så er det ukendte begivenheder. Jeg kan fornemme, at jeg har ønsket om, at der åbenbarer sig livsbekræftende græsgange. Dén mand, jeg holder af dybt og mig har således bestemt os for at vi har tænkt os at lede efter et nyt sted at bo. Vi er i torsdags startet på at være på udkig efter mulige grunde, men vi har overhovedet ej besluttet noget som helst. Og jeg vil nu fastslå, at jeg slet ej lægger inde med specielt mange ønsker og krav i forhold til kommune. Jeg er mere optaget af, at hjemmet i sig selv fremstår dejligt. Vi har indsvævret feltet til to potentielle byer; Hellerup & Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så problemet lyder, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg håber ovenud meget, at vi flytter til en by, hvor der eksisterer de skønneste muligheder for ham. Jeg er hjemmegående med børnene, hvilket jeg jo kan være, no matter hvor vi har hjemme! Derfor er vores første prioritering at beslutte, om min ægtefælle skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er dét, som vi i fællesskab stiler målrettet mod…

Der er ingen uklarhed om, at min ægtefælle elsker sit liv som elektriker. Han elsker at arbejde som elektriker. Dét er en barnedrøm, der er gået i opfyldelse for ham. Så jeg tænker, at han fortjener bestemt at komme i besiddelse af et nyt job, som han synes om, no matter om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har stille og roligt udforsket arbejds mulighederne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse. Men desværre forholder det sig sådan, at jobsene ik kan lokaliseres så nemt. Så problemfeltet lyder naturligvis også, hvor stor en del vi i realiteten alene selv er i stand til at afgøre. Såfremt det forløber sig sådan, at et job som elektriker Hellerup tilbydes før end et job som elektriker Værløse, er vi ik blege for at følge trop. Den eneste ting vi ønsker os, er et dejligt hjem, hvor hele familien kan udfolde sig. & så naturligvis dét føromtalte elektriker job! Så kontakt mig hjertens gerne, hvis I er vidende om et arbejde, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…