Der eksisterer ej noget som helst sjovere end kostumer…

Vores næste fødselsdagsfest bliver med 50’er Mad Men tema. Mit kostume (http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/) er såmænd klar med nydelig kjole og pumps. Jeg mangler udelukkende en 1950’er paryk, for mit hår er slet ikke så 50-er agtigt…

Mine kammerater & jeg holder af at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg får det sjovere, når jeg hopper i et kostume og bliver den gode eller onde fe, pirat eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min far fungerer som vores alle sammens julemand med tyk mave, skæg og det hele. Og min mor arbejder som pædagog og hun har ofte et mere kreativt kostume end børnehavebørnene, de gå gange der er fastelavn eller udklædningsfest på hendes stue…

Som en lille rolling var jeg altid udklædt til fastelavn og engang jeg var 6 år, gik jeg omkring i bare tæer og min prinsessekjole hele sommeren. I dag opsøger jeg hver en lejlighed og tager kostumer på til halloweenfester, tyrolerfest, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle rollinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester.