Der er nogen på bloggen her som at der ser frem til weekendfest der byder på rigtigt sjove tyroler kostumer og særegent tyrolertøj

Om 12 dage er bedsteveninden og jeg inviteret til tyrolerfest fyldt med fest, sang, øl og god stemning. Og i forbindelse med det har vi været afsted for at shoppe tyrolertøj. Ideen til at finde os et par tyroler kostume til festen fik min veninde. Signe kendte en smart webbutik der tilbyder tyroler kostumer, der godt kan gå for at være festligt tyrolertøj. Personligt havde jeg sandsynligvis ik kommet på mere end måske at lave Heidi-fletninger eller lignende.

Min ferie er længe ventet. Studiet har fyldt en del den seneste tid, så det kommer til at blive virkelig muntert med en gedign øl-fest med tyrolertøj og nyt tyroler kostume. Jeg og min veninde drager sikkert lidt ud at se områderne i nærheden efter festen.

Jeg er ganske himmelhenrykt over mit nye tyrolertøj. Som tyroler kostume valgte jeg en sød blå, hvide og røde kjole der har tætsiddende øverste del og et volumeniøst skørt. Super lækkert. Mit tyroler kostume ligner en smule en sexet variant af en kjole i Snehvides garderobe. Selvom jeg ik tidligere har knyttet den med tyrolertøj. Fin og sexet ligesom en folkedragt.