Det bliver tidsspild at gøre en ting, som en frankeringsmaskine pris kan ordne meget hurtigere

Hele arbejdsdagen sidder jeg på kontoret samt falser dokumenter, putter papirerne i kuverter & udregner frankering i mange arbejdstimer, så dette er jeg faktisk utrolig færdig med. Lige indtil vi begyndte at femdoble vores afsendelser, var dette også et interessant arbejde, fordi jeg blev faktisk hyret som sekretær. Jeg vil kræve, at firmaet vælger nogle maskiner, som kan klare opgaverne mere effektivt, for jeg efterhånden ikke har tid til andre opgaver end at sende breve. For de ordner papirfoldningen simpelt & hurtigt, er jeg godt klar over, at falsemaskiner » danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, vil være en optimal maskine. Skæve sammenfoldninger samt fedtfingre på brevene, hvilket jo virker super amatøragtigt, undgår man dertil med hjælp fra falsemaskiner.

I tillæg hertil ved jeg, at der eksisterer en frankeringsmaskine pris » danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris,, der kan sætte porto på forsendelser med live priser, sådan at jeg ikke bliver nødt til at være bange for, hvorvidt vores forsendelser egentlig får rigtig frankering hele tiden. En frankeringsservice » danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, bliver i tillæg hertil betydeligt mindre dyrt i forhold til at anvende portomærker, så der bliver vildt mange penge at undgå for firmaet. Pga. at jeg ej behøver rende ud for at købe porto mange gange hver uge, sparer vi til sidst naturligvis flere timer. Af den grund at rub og stub bliver samlet i min frankeringsmaskine pris, undgår jeg oveni at holde styr på al frankeringen ved hjælp af frankeringsservice.