Det er ej spor rart at blive kold om fusserne – spender penge på klæder fra Mikk-Line…

Mine børn og jeg erindrer krystalklart dén dag mit køkkenrum blev fyldt af en sø af vand. Letsindige snedkere havde i sin tid havde ikke overvejet at sammenføje slangen til boligens opvaskemaskine, dét betød, at et en stor mængde af vand skyllede ud, med det samme min mor påbegyndte maskinen. Jeg var virkelig ked af det, fordi dét ville forårsage, at den køkkenrenovering - http://www.qualitybrands.dk/vaelg-rigtigt/ – , min mand og jeg netop ville påbegynde blev udskudt. Samtlige af familiens medlemmer havde i mange år ønsket os et spritnyt køkken, inklusiv alt, hvad dét involverer af en herlig bordplade køkken - http://www.qualitybrands.dk/koekkenbordplader/ – !

En køkkenrenovering har længe stået som nummer et på familiens liste over ønsker for fremtiden. Vores hjems gamle samtalekøkken var luvslidt, & samtlige af familiens medlemmer havde rollingerne gik i børnehave ønsket at hovedreparere ved at forsyne køkkenet med splinternyt dejligt design udformet af Quooker - http://www.qualitybrands.dk/koekkenarmaturer/quooker/ – . Quooker producerer dét skønneste køkkenarmatur, hvor funktionsduelighed, brugervenlighed samt lang levetid er i højsædet. Dét indledningsvise, vi overvejede, da vi skulle igangsætte vores køkkenrenovering var ligeledes – bordplade køkken – på grund af, at dén gamle bordplade virkelig var for lille en størrelse til, at hele familien kunne skære grøntsager. I lang tid havde min mand og jeg gået & været mugne over husets køkken, der slet ej var funktionelt!

Familiens raseri over det uheldige forløb gik væk omgående, da det blev en kendsgerning, at ødelæggelserne ik’ var overdrevne. Det følgende skridt var derfor at igangsætte min families køkkenrenovering. Familien havde for længst købt dé køkkenarmaturer produceret af Quooker, som familien begærede, så installering var det eneste, vi manglede at fuldføre. Jeg kan slet ik vente til, at den nærtstående køkkenrenovering er fuldført, & familien er de stolte ejere af et splinternyt samtalekøkken – et samtalekøkken, hvor hele familien kan samles til rare samværstimer. For som fortalt, bruger størstedelen flere øjeblikke i ét tekøkken, & vi bedømte derfor, at en køkkenrenovering var en bekostning, familien nemt kunne acceptere i et forholdsvis snævert husholdningsbudget…