Det virker rent ud sagt temmelig godt at blive vikar Roskilde

Jeg havde behov for en pause, dengang jeg blev færdig med gymnasiet, & jeg vidste på samme tid faktisk ej, hvad jeg havde lyst til at arbejde indenfor. Jeg havde fået nok af at læse, så jeg valgte at prøve et friår. Jeg valgte i stedet for at opsøge et arbejde, således at jeg kunne få råd til universitetet, for uheldigt nok havde jeg ingen formuer til at tage på eventyr. Jeg var rent ud sagt ret uinteresseret i, hvilken slags arbejde det blev til – jeg ville udelukkende have en masse penge. Uheldigvis fandt jeg jo ud af, at det overhovedet ikke sådan bliver så enkelt at finde et job, så jeg besluttede faktisk at få fat i et vikarbureau, plus de var til alt held parat til at assistere mig med at finde en stilling . Så jeg var vikar, plus det viste sig rent ud sagt at blive en utrolig fornuftig mulighed.

Man undgår, at man personligt skal bruge tid på at sende tusinde opslag plus som værende vikar får man snildt en stilling. Folk har folk mulighed for at læse den, hvis de mangler en vikar Roskilde, for selskabet laver ens profil. Man formår aldrig at blive træt af sin beskæftigelse, da man som vikar derudover blot er ansat i lidt tid af gangen. Jeg synes egentlig, at det føles ret fedt, & det er nu to år siden, jeg begyndte som vikar. Det bliver nok ikke lige så umuligt af finde job, såfremt jeg en dag finder ud af, hvad jeg vil arbejde som, da jeg ligger inde med adskillige netværker i varierende brancher.