Du kan selv danne print på tøj

Du kan fabrikere dit eget tøj med tryk; kunne du tænke dig at vide, hvorledes man gør det? Her den anden dag fandt jeg en rigtig fortræffelig side online, hvor man kan fabrikere en t-shirt med tryk. Muligt er det at danne tøjtryk som enten noget skrift, logo eller endog ens eget fotografi. Det er simpelt at kreere tryk på tøj; du skal kun beslutte dig for et produkt, fx en t-shirt/trøje, og herefter påsætte et logotryk eller andet print.

Sådan skal du gøre på internetsiden, såfremt du vil kreere dit eget tøj med tryk… Du skal starte med at vælge det stykke tøj, hvorpå du godt kunne tænke dig at lave tøjtryk. Det er både muligt at erhverve t-shirts, bluser foruden meget andet tøj, dog ydermere masser af andre ting og sager. Man kan til- og fravælge varerne i forskellige kategorier, som bl.a. herre og dame samt aldersgruppe. Når du så har fundet den rette t-shirt el.lign., skal du beslutte dig for farve foruden størrelse. Derefter kan du gå videre til næste step, hvor du skal bestemme dig for dit tryk på tøj.

Skrift som tøjtryk – kunne du godt tænke dig det, så kan du egentlig blot indtaste skriften på det produkt, du har valgt. Placeringen, typen af skrift, størrelsen samt hvilken farve, teksten skal have, er det muligt selv at vælge. Hvis du derimod vil have et logotryk, kan du holde fast på motivet med musen og hive det over på det valgte produkt. Her kan du ligeledes bestemme farven såvel som omfang og herforuden printteknik. Såfremt du godt kunne tænke dig tryk på tøj af et af dine personlige fotos eller et design, som du selv har dannet, er du nødsaget til at begynde med at oploade det på internetsiden. Derefter skal du holde fast på dit billede/design med musen og hive det hen på dit produkt og beslutte omfanget af billedet.

Når du er færdig med dit tryk på tøj, skal du lægge dit produkt i ”Indkøbskurven”. Du kan derefter vælge at producere nogle flere produkter el. betale, og så vil din t-shirt med tryk sendes til printning. Vil du gerne lave print på tøj med et fedt tekstiltryk? Jeg kan anbefale dig den omtalte hjemmeside, hvis du er interesseret i at skabe et godt textiltryk til en billig pris.