E-cigaretter der gør brug af e-liquid eller e-juice var godt for bedsteveninden samt jeg i projekt sluta röka

Drømmer du om at Sluta röka? Jeg + bedsteveninden er begge 2 holdt op med vores rygning. Vildt ik’? Veninden og jeg kom igennem vores rygestop ved hjælp af e-cigaretter som benytter e-liquid/e-juice. Jeg vurderer rygestoppet er virkelig vildt af os. Det har været en smule hårdkogt i starten at sluta röka som det hedder hvor jeg bor i Örebro, men jeg kan absolut slå et slag for at benytte e-cigaretter med e-liquid eller e-juice til processen.

Både Laura og jeg har flere gange arbejdet på at sluta röka. Mig plus veninden forsøgte med at stoppe fra den ene dag til den anden, nikotinplaster & veninden har tillige forsøgt sig med hypnose – alt uden videre medgang over tid. Men vha e-cigaretter der kører på e-juice eller e-liquid gik det rigtig meget bedre med sluta röka. Jeg & veninden påbegyndte med projekt sluta röka for cirka et år siden, & jeg er for tiden hundrede procent sluppet for både e-cigaretter og almindelige cigaretter, imens veninden en gang imellem tyr til e-cigaretter med e-liquid eller e-juice med lav nikotinmængde.

Til fester kan jeg nemt savne de gamle almindelige cigs eller e-cigaretter. Dog mangler moi godt nok ikk lugten. Så jeg er sgu tilfreds med at jeg opnåede at sluta röka og stolte jeg vil rekommandere e-cigaretter der bruger e-juice eller e-liquid til alle mine venner og bekendte, som ønsker at sluta röka/gennemføre rygestop. Det gør alt andet lige rygestoppet absolut uproblematisk.