En bestemt slags penisring er næsten ik’ til at købe i en såkaldt fysisk shop!

Jeg kan og vil forsikre jer om, at den følgende anekdote er sexet! Jeg mener ik selv, at min fortælling omhandler en svær problemstilling, men nogle vil muligvis tænke noget andet. Sagen er den, at jeg påtænker at slå dørene op til en biks med diverse ting, som bruges i soveværelset. Min shop skal være forhandler af dildoer, glidecreme & en bestemt type penisring. Jeg har på egen hånd udforsket sexlegetøjsbranchen, & det ligner rigtig meget, at der er en lille åbning, som jeg kan drage fordel af. Der er ik tvivl om, at der eksisterer formidabelt mange butikker, som fører de samme ting, som jeg vil; dildoer, glidecreme samt en speciel slags penisring. Men tingene forholder sig sådan, at ovenud mange af disse butikker har adresse i de knap så små landsbyer. Bor man ik’ i de større landsbyer er der derved udelukkende den mulighed tilbage at købe i en af de der net shops, der er sælgere af varer som eksempelvis dildoer & glidecreme. Når man bevæger sig væk fra de forholdsvis store landsbyer er markedet for dildoer og glidecreme af den årsag ik’ mættet. & det er dén åbning, jeg vil udnytte til min fordel. Jeg vil gå målrettet efter de ovenud små landsbyer!

Jeg beder til, at der stadig findes personer, der vil have en fysisk forretning frem for en net forretning. For der er så absolut ytret en hel del om, at handel på internettet boomer i disse år, & at kurven udelukkende er på vej op. Men jeg er ret så sikker på, at hvis jeg er i stand til at indrette nogle behagelige små gesjæfter, hvor der er fortrinligt at være, kan jeg tiltrække & bibeholde mine kunder. Jeg har en forestilling om, at for eksempel et kærestepar vil komme på visit i min shop, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Besøget skal på den måde være en oplevelse. En dejlig oplevelse man får i fællesskab som kæreste par. Besøget skal på den vis bidrage til at spice samlivet op! Hvilket en internetbutik aldrig nogensinde ville kunne matche…