En dag på en efterskole klassisk musik stopfuld med efterskole sang + efterskole klaver

Datteren dyrker at synge og spille og hun vil gerne skulle på en hyggelig efterskole klassisk musik eller med rytmisk musik. Umusikalske mig er altså ret imponeret . Tøsens veninder og venner drager enten ikke på efterskole, fordi de unge ikke har lyst til at komme afsted fra deres veninder og venner. Eller modsat søger kammeraterne skoler med fordbold/håndbold eller teater. Men Emily er ikke som vennerne og efterskole klassisk musik med efterskole klaver, efterskole sang er mere optimalt.

På torsdage har hun klaverspil – både med underviser og desuden i stuen næsten hver dag, og mandag hygger hun med korsang. Teeangeren vil hellere spille klaver end ligge og snozze. Lidt sær hehe. Så efterskole klaver & efterskole sang – aller helst på en habil efterskole klassisk musik er bestemt godt for hende. Tæt ved hjemmet i Ulfborg ligger der sørme en god efterskole klassisk musik.

Min ældste var fire dengang da hun første gang tog til klaverspil og hun har altid udelukkende selv truffet den beslutning. Manden er ret musisk interesseret, men jeg har ikk særligt mange toner i livet. Men hun elsker virkelig sang og klaver, så dermed ligger hun tæt op af daren. SÅfremt der havde fandtes en god efterskole klassisk musik med efterskole klaver eller efterskole sang, dengang da faderen var ung, så havde han sikkert også været afsted.