En KMO godkendelse kan hjælpe, hvis du ej aner, hvilket du skal til at arbejde med

Som forhandler eller håndværker er det af stor betydning, at du har mulighed for at vise troværdighed samt faglighed hos kunderne. Kunderne har brug for at være sikre på, at du ved med garanti det du laver, plus at kunderne ender med et anlæg, som er 100pct. i orden. At kvaliteten er tip top og at reparationen af kølemidlerne er i høj kvalitet, besidder du et troværdigt bevis på, hvis du har en KMO godkendelse i varmepumper. At du er klar over samtlige regler, viser du dertil.

2 former for KMO godkendelser er der. Hvilket område, du arbejder indenfor bestemmer, hvad for en KMO godkendelse du behøver. Et 2-dages uddannelsesforløb bør du tage, hvis du er i området med lettere A/C anlæg, som findes i varevogne. Med dette træningsforløb vil du få dybt kendskab til anlæggets mekanik samt placering, oveni vejledning til korrekt og sikker drift. En længere KMO godkendelse, faktisk 9 døgn, får du brug for, hvis du tværtimod vil arbejde med tungere stationære maskiner. Bagefter er du ekspert på faget.

Begge slags KMO godkendelse endes med eksaminering plus et eksamensbevis på uddannelsen bliver uddelt. Diplomet vil automatisk give tilladelse til at sælge køleanlæg samt vil derudover hæve din troværdighed overfor kunderne. Ved brug af en KMO godkendelse bør du således få ekspertviden inden for maskinerne, god forståelse for branchen plus velbetjente plus glade kunder.