En markant part af den hverdags garderobe er 80’er tøj og også ofte 80’er udklædning

80’er udklædning & 80’er tøj er undertegnede udpræget glad for. Lille jeg er så begejstret for det, at undertegnede virkelig indkøber en stor part af garderobens 80’er tøj iblandt 80’er kostumer plus 80’er udklædning i webbaserede udklædningsbutikker. De forhandler for manges vedkommende smarte accesories i neon som f.eks strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har selvsagt fra tid til anden inviteret festivitas som har temaet 80’ tøj, 80’er kostumer og 80’er udklædning. Moi er bestemt ikke den eneste med denne glæde. Undertegnedes 2 år ældre søster er præcis lige sådan – at jeg har begejstringen fra Rebecca, at jeg hylder 80’er tøj, i det søs igennem store dele af gymnasietiden gik med 80’er kostumer samt 80’er udklædning både til party og hverdage. Ofte i 100 procent 80’er udklædning og til tider blot med anvendelse af udvalgte detaljer.

Stilen med rulleskøjter og godt med kulør er jeg vild med. Det er virkelig en kontrast, hvis mine veninder føjter rundt i sort, at jeg så trækker i 80’er tøj med godt med farve. De andre udtaler at mine gevandter giver referencer til 80’er udklædning – og det er hyppigt 80’er kostumer, jeg hopper i, for udklædningsbutikker er prisvenlige og et dejligt alternativ til at anvende genbrugsbutikker, som almindeligvis ikke sælger rigtigt 80’er tøj. Jeg tænker det er enkelt at indkøbe undertegnedes 80’er kostumer i en netshop og få tøj og tilbehør leveret måske næste dag. Og i det tilfælde at behovet for at arbejde med begejstringen for 80’er tøj skulle komme så forhandler de ret meget accesories og tøj med referencer fra øvrige perioder. Og flere graciøse styles, som kammeraterne lovpriser. Flere af mine frøkener ejer dog også for dem selv noget 80’er udklædning så som knækarmbånd & sjove uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.