En ny energimåler gør mit varmeregnskab mere præcis

I min andelsforening er vi i gang med en totalrenovering. Arbejdet her inkluderer naturligvis ordinære locations som spisestue & bad og for eksempel nye afløbsrør. Dog foregår der ydermere meget omkring energisiden. Jeg har fx fået en mere avanceret energimåler inde i hjemmet, som gør det nemmere med varmeregnskab + aflæsning. Min nye energimåler, som jeg fik, har navnet elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Og jeg ser en lang række fordele okring dette produkt. Den har bemærkelsesværdig nøjagtighed i målingerne, samt den har mange connection tasks. Min lejligheds nye energimåler rummer faktisk vidtstrakt kommunkation.

På faste datoer er det påbudt mig at lave en aflæsning af måleren i mit skab i gangen. Og dog, jeg ved det ikke, for sådan skulle jeg når jeg aflæste den forrige måler. Dog er jeg faktisk ikke informeret, omkring om denne er så high tech, at energiselskabet Klong evner at udføre en aflæsning uden, at de skal ind i lejligheden. Men, skåret ind til benet vil det være centralt at man foretager en nøjagtig aflæsning. Fordi denne aflæsning må jeg anvende til mit eget varmeregnskab, samt at herudover skal boligforeningen også anvende angivelserne, for så udregner de et kollektivt varmeregnskab hvilket har budget over, hvilket beløb jeg og naboerne hver især må betale at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og særligt af denne årsag er undertegnede meget glad for den forbedrede energimåler, idet jeg på denne måde er sikker på, at der helt sikkert var en særdeles præcis aflæsning.