En sexshop med sexlegetøj

Jeg skulle bruge penge på nyt lingeri , http://www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html, , kondomer , http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, samt sexlegetøj til mig og min kæreste, så jeg var inde i en sexshop , http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html, her i lørdags. Jeg vil gerne overraske min fyr med sexet lingeri såvel som sexlegetøj, af den årsag at vi har tre års dag. Jeg spenderede desuden penge på kondomer, dog var det mest for min egen skyld. De havde et kæmpe udvalg af sexlegetøj og meget andet i den sexshop, som jeg var inde i. De var ejere af talrigt forskelligt lingeri, og af den årsag var det besværligt for mig at vælge, særligt pga. at jeg var nødt til at købe noget, min kæreste ville synes godt om, men også mig selv. Sexshoppen havde derudover adskillige varierende kondomer, bl.a. nogle med smag. Efter min mening var det en glimrende sexshop, pga. at de havde så stort et udvalg, og af den grund at det var en ordentlig forretning med ordentlige prøverum.

Jeg glæder mig rigtig meget til at overraske min fyr i aften ved brug af mit nye, sexede lingeri såvel som sexlegetøjet. Jeg glæder mig samtidig til at anvende de nye kondomer, af den årsag at jeg spenderede penge på nogle kondomer, som havde knopper, og jeg håber, at det føles godt.

Vil du også give kæresten en overraskelse, så kan jeg rekommandere den sexshop, som jeg var i. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at købe et sexet kostume derinde en dag.