En trailer kaldes en super handel for alle

Fantastisk smart er en trailer {http://www.trailergaardengantrup.dk/} og kan jo afbenyttes til sindssygt mange forskellige ting. I grunden er det en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan slet ikke forstå, hvordan det i 1. omgang er lykkedes for os at undvære en trailer. I mine unge dage ønskede jeg mig en lille sportsvogn, som jeg kunne benytte til at ræse hen ad landets motorveje i. Efter at have fået familie, er jeg imidlertid fornøjet med, at jeg besluttede mig for at købe en praktisk bil m. fem døre, for det ville godt nok være rimelig træls at være nødt til at fragte buksetroldene frem og tilbage i en Maserati…!

Nogle gange har jeg dog alligevel haft vanskeligheder med pladsmangel For eksempel når vi har været på storshopping i Daells Bolighus & købt nogle nye store møbler, der skulle slæbes med hjem i boligen. For min frue & jeg har truffet det valg at erhverve os en trailer, er dét problem imidlertid løst nu. Det føles jo en del lettere at smide den op i traileren i stedet for at blive nødt til at binde den bag på bilen, når den største af ungerne skal transporteres fra skolen sammen med sin cykel. Jeg har erfaret, at det ej bare er ifm. fragt af møbler, at traileren finder anvendelse. Det har ligeså forekommet os fantastisk ubesværligt at lægge affaldet op i traileren, de gange hvor vi har haft brug for at smutte forbi genbrugspladsen. Køre flere gange for at få det hele med, skulle vi nemlig førhen.

Meget henrykt for at eje en trailer, er jeg af den årsag. Noget, alle bør have glæde af, er en trailer.