Er der en, som kan fortælle mig om ulemper ved jordvarme…

Om et år flytter min mand & jeg ind i vores designer hjem… Jeg kan bare på ingen måde udtrykke præcist, hvor meget, jeg venter på dette. At flytte ind i det her hus er en ting, jeg har set frem til så enormt længe… I 3 år har vi været krøllet sammen på få kvadratmeter i klodens mindste andelslejlighed sammen med 4 små børn…! & såfremt en eller anden skulle have sine tvivl, er dette ik’ vejen frem… Vi manglede i den grad plads, & dét får vi i det nye designer-hjem…! I forhold til dét nye hus, der etableres fra grunden, er der helt overdrevent mange ting at bestemme sig for…! Vi er enormt meget usikre på, hvordan vi aller helst vil opvarme vores nye bolig… Vi overvejer både solenergi - http://www.naturvarmecity.dk./links/solenergi.html – , jordvarme - http://www.naturvarmecity.dk./jordvarme.html – eller at montere en varmepumpe - http://www.naturvarmecity.dk./varmepumpe.html – .. Solenergi er jeg meget interesseret i, fordi det er super godt for miljøet. Jordvarme er derimod min mand ovenud lun på. I forhold til, hvad en varmepumpe har af fordele, er vi begge fuldkommen blanke.

Så af den grund er vi meget rundt på gulvet, og har brug for rådgivning..! For jeg kan ikke forestille mig andet end, at bare en af jer må ha’ viden vedrørende enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe har af gode kvaliteteter!! De rare mennesker, som hidtil har hjulpet os med at træffe de virkelig essentielle afgørelser, har ligesom os selv været rådvilde omkring, hvorvidt vi burde installere solenergi, jordvarme eller en varmepumpe…! De fortalte os, at de her ting har hver sine unikke kvaliteter!! Men det råd hjælper os virkelig bare ik’ særlig meget…! Så nu krydser jeg fingre for, at I muligvis kan hjælpe os med nogen bedre svar…! Sig mig, hvad har i formidable erfaringer med? – skal vi vælge solenergi, jordvarme eller en brugbar varmepumpe til vores kommende villa….? Bare skriv løs!