Er det politisk ukorrekt at belære vores rollinger at købe highend børnetøj fra Bang Bang Cph…

Jeg er optaget af modeartikler, & således har jeg sanses siden jeg var barn. Mode er mit liv, og det harmoniske billede elsker jeg. Jeg kan ik’ se ikke en skat i at leve efter moden slavisk, men holder af den selvstændige personality. Den beskrevne optagethed har jeg doneret til mine rollinger, der nu ergo higer efter mærkevarer, som for eksempel Little Remix , http://www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html, plus Sprout by Gro. & ik’ nok med det, nu til dags kræver børnene selvsagt også, at foræringer består af de trendy tøjmærker…

Jeg sanser nu, eller dét er måske egentlig ik’ et faktum. Jeg har under ingen omstændigheder været i tvivl om, at min mani for tøj har eftervirkninger for min økonomi. Men nu, hvor jeg også har små pus, der tillige har min mani for mode, indser jeg, hvor mange penge, det forudsætter at erhverve formidable børnetøjsbrands som f.eks. New Generals , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/newgenerals_620.html, og Sprout by Gro med flere!

Jeg værdiger mine børn det mere end noget andet på denne klode. Desuagtet er jeg også begyndt at spekulere på, hvilket tegn, dét transmitterer at betale virkelig mange penge på klæder. Alle afkom skal indse, at en samvittighedsløs materialisme er det samme som en skrue uden endepunkt. Dét gør mig således tøvende over, hvorvidt husets konsumtion af børnetøjsbrands såsom Petit by Sofie Schnoor samt New Generals til de skønne rollinger, udviser et signal, vi ikke ka’ stå bag. Vi begynder at tvivle, samtidig med, at vi ængster, hvilke værdier, vi giver vores børn.

Jeg er startet med at spekulere seriøst på, hvorvidt vi for et øjeblik skal kvitte køb af brands som for eksempel Petit by Sofie Schnoor samt New Generals, & i stedet vælge at gå en tur. Dermed kunne vi som forældre måske oplyse de små pus det skønne i de vederlagsfrie munterheder. Bestemt er high-end børneklæder fra Little Remix samt Bang Bang Cph , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bangbang-cph_432.html, rigtigt fantastisk, men der er nu ingenting, som en lang vandretur ved søens bredder!