Er I også på udkig efter nydelige lamper til huset?

Jubii, mor her har ventet på at måtte elaborere om denne fantastiske information alt for længe, virker det noget nær som. Undertegnede har været så lykkelig, men nu er købet endelig officielt, så jer på den anden side af skærmen skal derfor være de allerførste til at få nyheden serveret..!

En stor ejerlejlighed, som jeg har ønsket mig i mange år, har jeg for nylig købt. Stor virker ejerlejligheden plus velholdt, med et fedt bad & en altan, som jeg ser frem til at nyde i sommermånederne. Jeg har allerede fundet samtlige af det møblement, som jeg skal bruge, så den ting som mangler i dag, bliver simpelthen et par lamper » www.lampeguru.dk,. Jeg har fået fortalt, at det faktisk bliver utrolig vigtigt hvilke lamper, som findes i en villa.

For det første skal her helt sikkert være lys hvor det bliver praktisk, dog man skal ej udelukkende bruge de billigste lamper, for de ødelægger altså indtrykket af hele villaen. Evt. tre Fritz Hansen lamper til at have tæt på spisebordet – jeg har tænkt på, at jeg eventuelt kan købe designede lamper til spisestuen. I mit køkken foretrækker jeg de der spotlight lamper plus lamper neden under køkkenskabene, som giver lys direkte ned på køkkenbordet. En prangende lysekrone, som kan skabe en fremragende velkomst til ejerlejligheden, havde jeg egentlig funderet på i gangen. Flotte lamper er her i forvejen i badeværelset, så disse behøver jeg ikke at skifte.

At anskaffe sig nogle bord lamper til spisestuen og soverummet, som man f.eks. bør benytte til at læse bøger, bør oveni betragtes som værende en udmærket detalje. At de flotteste lamper kan forbedre min lejlighed, ved jeg, oveni at jeg ikke skal sidde i mørke.

Hva’ så, dejlige followers? Gider I være behjælpelige med at vise mig de helt rette lamper til min spritnye, pragtfulde ejendom? Vil I ikke nok!? Jeg er ikke så vild med at fremvise fotografierne af lejligheden her på siden. Hvis det findes nødvendigt, sender jeg helt sikkert gerne fotografier af min lejlighed over email til jer. 3-2-1 – Sæt i gang!