Et fantastisk medlem af min familie var indehaver af en butik, som solgte foldedøre til udestuer…

I min eventyrlige familie er vi talrige selvstændige. Os alle arbejder mod at være vores egen chef. For familiens medlemmer er det et livsnødvendigt kick at være i stand til at grundlægge en virksomhed op fra bunden, og opleve virksomheden blive selvkørende. Min far var indehaver af sin egen butik, der forhandlede udestuer {http://www.win-door.dk/win-door-info/udestue.htm}, foldedøre, pvc vinduer {http://www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm}, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre {http://www.win-door.dk/win-door-info/skydedoere.htm} samt plastdøre. Som lille pige erindrer jeg tydeligt, hvordan jeg nød at befinde mig i hans butik. Jeg synes, at det var væsentligt at observere alle de forskellige ægtefolk, der frekventerede hans butik.

Hans firma forhandlende et stort udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre + plastdøre. Hvilket betød, at utallige købere brugte utallige timer i forretningen, for at købe akkurat de indkøb, familierne havde behov for… Jeg kunne derfor også spendere mange halve dage på at opfinde anekdoter om de handlende folk, og gætte på, hvordan de var som personer…

Til hver en tid har jeg været optaget af folks livsanskuelse, & deres forskellige livsformer. Efter at have tilbragt flere timer i hans virksomhed, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, forstod jeg, at der eksisterer mange forskellige meninger om det perfekte liv. Mennesker er ik ens, & dét som præsenterer fryd for mig i mit liv, er ikke nødvendigvis det samme, som for andre. Og det føler jeg er grundlæggende at minde sig selv om, så snart at vi støder ind i folk, der ikke deler vores forståelse af verden. På grund af min barndomstid, hvor jeg tit observerede familiernes udvælgelse af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, blev jeg klar over, at menneskenes indkøb repræsenterer vores dybeste tanker. Og således blev min fascination af antropologien grundlagt!