Fifty shades skuespillerne er omtalt som aldrig før…

Der er mange penge i sex! Det er et fantastisk mundheld, og dét har stadig en sandhed i sig. Dét er i al fald hvad, jeg vælger at tro på. & jeg har påtænkt at klarlægge, hvorvidt dette ord sprog virkelig taler sandt. Jeg har tænkt mig at starte min egen virksomhed. Til at starte med tror jeg, at det er bedst at opstarte en internetbutik. Såfremt det går helt enormt godt, kunne jeg fantastisk godt tænke mig at åbne en fysisk butik. Jeg vil tilbyde fleshlight , http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html, , fifty shades , http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html, bogen, samt et kondom , http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, til dem, der har brug for sådan et. Fifty shades har i virkelig lang tid været ekstremt promoveret, og er blevet offereret rigtig meget plads i samtlige velrespekterede aviser. Alle, jeg siger Jer, alle har viden om fifty shades. Og jeg krydser fingre for, at dét har den betydning, at jeg kan tiltrække en masse folk, som er opslugt af fifty shades… For evt. er de så interesseret i andre lignende sager også, som eks. fleshlight eller et smagfuldt kondom… På sin vis er er min stille forhåbning, at fifty shades novellen vil kunne tiltrække kvinder og mænd, der dermed bruger dollars i min butik…

Det at starte min egen forretning er en drøm, som virkeliggøres… At det så lige endte med at blive en butik, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et bestemt slags kondom, vil jeg bestemt beskrive som et udslag af skæbnens magt… Men ik’ desto mindre er det min ufravigelige virkelighed nu. Jeg har ik nogen forhåbninger om at tjene virkelig mange gysser på at tilbyde fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg er vidende om, at også denne lille niche er tæt på at uddø. Men det er overhovedet heller ikke det mest essentielle at blive rig. For mig personligt er det afgørende det skønne i livet som selvstændig købmand. Det absolut mest interessante for mig lægger i at søsætte noget fra bunden. Det er det, jeg er i gang med nu, hvor jeg er i gang med at beslutte, om biksens generelle sortiment skal indeholde fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den opmærksomme forbruger. Der er hjernedød mange beslutninger, der skal træffes. Jeg beder til Gud om, at mit forretningsprojekt vil lykkes!