For kort tid siden overstået højskoleophold, og jeg må absolut anbefale højskoler

Er højskoler {https://www.uldum-hojskole.dk/} på nogle af jeres radar? Personligt gennemtænkte jeg længe over, om højskoler kunne tænkes at være en ting for mig, men nu imens mit højskoleophold {https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/} netop er færdiggjort så kan jeg allerede sige, at det bestemt har været alle pengene værd. Højskoler eksisterer med en hel del anderledes fag. Jeg havde undervisning i bl. andet, imens andre højskoler tilbyder højskoleophold med sport, teater eller fotografi – ligesom efterskoler.

Da jeg var i 10. klasse og et år på efterskole var hypermoderne var jeg lidt for introvert til at hoppe med på bølgen. Men nu hvor jeg har gået på HF har det lange højskoleophold været så rart. Det er selvfølgelig undervisningsagtigt men højskoler er absolut ikke lige som gymnasiet. Man har det hyggeligt på et højskoleophold og ingen skal til eksamen til sidst. En udpræget fordel ved højskoler, skulle I spørge mig.

For dig som er forvirret over, hvad du vil er højskoler cool. Eller for dig som drømmer om et år væk fra studierne og dropper at være postbud i stedet for højskoler. Flere elever kombinerer fritidsarbejde plus højskoler. Jeg drog dog selv på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.