Frankering har aldrig været så effektivt og billigt som med en frankeringsmaskine fra Frama

Med de anmeldte takststigninger på frimærkefrankerede breve, vil din arbejdsplads spare penge, ved at købe en frankeringsmaskine fra Frama - http://danastar.dk/frama/, . Et almindeligt brev som er frimærkefrankeret vil efter april måned beløbe sig til 8,00 kroner, mens et maskinfrankeret brev blot vil beløbe sig til 6,50 kroner. Et indkøb af en maskine til frankering - http://danastar.dk/mere_info/frankering, af jeres breve kan som følge deraf vise sig at være særdeles fordelagtig. En undersøgelse fra postvæsenet fastslår, at et frankeret brev giver et seriøst og professionelt indtryk. Med en frankeringsmaskine fra Frama, kan frankeringen af dine breve ordnes effektivt, nemt samt frem for alt billigt. Desuden får dine forsendelser et mere flot look, og I kan annoncere for virksomheden ved at trykke logo på konvolutten.

Vi besvarer alle behov inden for frankering af breve og her finder du feltets førende systemer. Vi er specialister inden for postsystemer fra Frama, som prioriterer en kontinuerlig udvikling af alle produkter, hvilket er din garanti for, at vi konstant tilbyder de mest favorable og allernyeste løsninger inden for frankering. frankeringssystemer er kendte for maskinernes lange levetid samt pålidelighed, da vi ikke slækker på kvaliteten hos et frankeringsfirma. Tilfredse kunder er en hjertesag for os hos et frankeringsfirma. Af den årsag kan du være helt sikker på, at du og din virksomhed får den optimale løsning hos et frankeringsfirma.

Ved et frankeringsfirma går vi meget op i, at alle kunder er tilfredse. Heldigvis påviser talrige undersøgelser foretaget af uafhængige instanser, at vi figurerer i toppen blandt markedets bedste, når det kommer til tilfredsheden med vores frankeringsløsninger.

Påsætning af porto behøver ikke at udgøre en møjsommelig og tidsrøvende opgave for din virksomhed. Med en portomaskine fra Frama, kan I spare både tid og penge.