Frugtkarameller med bær og passionsfrugt+ bløde flødekarameller skal hermed være sukkerglade migs kommende indsigt

De søde venner har forstået, at mig med den søde tand er ganske vild med frugtkarameller med smag af passionsfrugt, hindbær og jordbær samt bløde flødekarameller - karamelleriet.com/item/vores-karameller – - karamelleriet.com/karameller – . I gave forærede de mig en pose lækre flødekarameller samt et stk opskrifts-bog, så moi på egen hånd kan lege med at tilberede bløde flødekarameller og frugtkarameller.

Undertegnede er desværre ikke den store ørn i et køkken og jeg fremstiller alt i alt samme syv til tolv retter fra dag til dag. Men i fald at utålmodige mig blot forsøger og får det lidt under huden så sætter jeg min lid til idéen med flødekarameller & frugtkarameller. Det store spørgsmål er så, om hvorvidt jeg uden hjælp har en chance for at kunne konsummere alle de bløde flødekarameller og frugtkarameller, som der må kreeres inden jeg formår at kunne skabe dem uden hjælp.

Ideen omkring hjemmelavede frugtkarameller eller bløde flødekarameller som gaveide ret god. Mine familiemedlemmer og venner elsker hvis nogle kommer med værtindegaver der er hjemmestrikkede, og langt de fleste bliver glade for flødekarameller. Så kan jeg naturligvis kreere karameller med mynte og lakrids & frugtkarameller til mit eget behov.

Det kunne være at undertegnede ender med at lave egne flødekarameller og frugtkarameller som værtindegaver retur igen til vennerne. Hvilken fornøjelse. Det kan da hænde at tøserne de næste år giver mig dessertopskrifter med gode desserter i gaver. Hihi.