Fyns hf-kursus – Stå Stærkere

Kunne du tænke dig at gennemføre en Hf Odense?

Måske ved du allerede, hvad du vil læse til. Det er en mulighed, at du tænker dig at blive politibetjent, sygeplejerske eller pædagog, eller det kan være, at du går målrettet efter en sproglig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke studiedrømme, du gør rundt med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus [www.vucfyn.dk/fynshfkursus] giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg kommer ind.

Ved du ikke endnu, hvad du vil arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg begyndte. Men Fyns hf-kursus giver dig mere tid til at finde din rette hylde.

Hf Odense – Opfyld drømmen

Går du ud af 9. klasse til foråret, og vil du fortsætte videre på en HF med en masse valgmuligheder til rådighed? Tager du din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, kan du målrette HF’en til lige nøjagtig den uddannelse, som du vil ind på.

Ved siden af den klassiske hf med valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: pædagoglinjen, Sproglig Hf, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyede så de kan forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus adgangskrav

Vil du at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Afslutter du 9. klasse til sommer, skal lærerne vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en Hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan tage din Hf hos Fyns hf-kursus. Det var overhovedet ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.