Ham derhjemme knævner konstant om vores varmeregnskab og aflæsning på vores energimåler

Hvor er der adskillige uforudsete udgifter når du flytter i halvfjerservilla. Dér er manden + jeg her et par måneder efter vi er flyttet ind I gang med at gå på opdagelse i. Min elskede fokuserer især på hjemmets varmeregnskab og som noget helt nyt er aflæsning af energimåler sådan noget, mandengår op i. Energimpåler, kan det interessere mine læsere?

Sidste år da jeg havde min hverdag i single lejlighed tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Og aflæsning af energimåler var bare sådan noget undertegnede karede, de dage jeg fik besked fra energiselskabet. Efter at vi er flyttet går specielt min mand op i at vi skal eje en skrap energimåler og knokle for at effektivisere familiens varmeregnskab og energiforbrugfra en skala E til måske B eller A.

Knut snakker i en strid strøm omkring aflæsning af vores energimåler, og min elskede holder styr på families varmeregnskab. Jeg ved godt selv hvordan aflæsning og et blik på varmeregnskabet er praktiskt for den fælles pengebeholdning. På den anden side vil undertegnede nemt tænke, hvordan det kan være alle 2700 kroner værd at holde os en lunere rumtemperatur og dermed være lidt indefferent over, i hvilken grad villaens energimåler kører imens de 23 grader øger husets varmeregnskab.

Manden & mig er vidst et typisk par, hvor undertegnede ikke kæler for varmeregnskab, aflæsning og energimåler og i stedet går & justere bare en smule op for radiatoren plus jeg opstarter ovnen et kvarter før, hvis jeg vil bage chokoladekage. Senere på dagen går manden og kører lidt ned, ordner den nøjagtige aflæsning af energimåler, udnytter ovnens eftervarme samt styrer families varmeregnskab med fin interesse. Ægtemanden udbassunerer blandt andet at jeg kan anskaffe mig både saunature og uldundertøj for moneterne, ham og jeg kan spare. Ak ja.