Har du komplikationer ifm. fyring, så benyt outplacement

Der findes aldrig vanære i at få rådgivning: både medarbejdere, ressourcer plus stress kan du økonomisere med outplacement - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx – og projektansættelse - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Projektansaettelse-1.aspx – .

En svær situation, som kan ske i en virksomhed, bliver, at her er brug for unikke kompetencer til et nystartet projekt. At ansætte professionelle som er i besiddelse af de meget særlige kompetencer, som dit firma skal bruge, virker tit rigtig svært, specielt idet de udelukkende skal bruges i få dage. Dersom du kan ansætte kyndige medarbejdere, der traditionelt bliver vanskelige at opsøge, kan projektansættelse i dette tilfælde være en ganske fantastisk hjælp. En projektansættelse bliver lig med stor smidighed plus kan faktisk benyttes til konverteringsopgaver eller spidsbelastning.

Det virker aldrig nogensinde fedt at sige til en kollega, at de skal lede efter et alternativt arbejde. En af de slemmeste tilfælde bliver nok afskedigelse. Til alt held kan du foretage dig noget for at lette processen for dem, forsøg outplacement. Outplacement indebærer en opgave, der håndteres af et eksternt selskab, og ifm. dette forløb får personen hjælp til at opdage deres kvalifikationer og fremtidige arbejdsmuligheder. Samtidig fortæller du de tilbageværende medarbejdere, at firmaet behandler sit personale med respekt.

Hvis man har sit selvstændigt selskab, opstår der mange opgaver hver dag. Til tider går det hele fremgangsrigt, dog sommetider bliver her trist nok en masse komplikationer, som du behøver en håndsrækning til at komme af med, få hjælp og anvend projektansættelse plus outplacement!