Heftig google-søgning efter book livemusik, bookingbureau, book underholdning og book standup

Jeg afgjorde for et par uger siden at medvirke i udvalget for fest for vores fremtidige store fest i virksomheden. Siden fik jeg tildelt pligt til at ringe til et bookingbureau , http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, som vil fremfinde et nummer, der kan fornøje vi kolleger når vi når til aftentiden. I dagtimerne skal vi dyrke sport sammen, mens den om aftenen står på ”book underholdning , http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/, ” af af noget ved et bookingbureau. Ååh at vælge.

Jeg adspørger de andre folk i festudvalget, når det kommer til book underholdning. Nogle hælder til book livemusik , http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/, , og andre foretrækker book standup. Jeg inviterede de øvrige medlemmer afstemme omkring book standup eller book livemusik og ved I hvad. Vi er 9 i alt i udvalget og off course lander der ens stemmetal på book livemusik og book standup. Derfor ska’ jeg på egen hånd vælge imens jeg ringer til det bookingbureau, jeg har set mig lun på.

Jeg er gudskelov så heldig, at der ikk er kolleger, som har en fremtrædende overbevisning om book underholdning. Så jeg mener det ender med at komme an på, hvem det udvalgte bookingbureau kan fortælle som at der er åben for booking. Selvfølgelig også hvad book underholdning af standup kontra livemusik skal koste.