Hurra for kostumer, sminke, parykker og masker at gå amok i til enhver festlig lejlighed

Lad mig gøre det klart straks. Mit kreative jeg æælsker at more mig med med masker, sminke, parykker og kostumer.

Jeg kender flere tøser som er helt enige og som ofte genererer deres kostumer eller scorer fine masker for derefter at pynte efterfølgende på dem. Især en af mine veninder er ganske begejstret for altnærmest alt inden for sminke, parykker, masker og kostumer & jeg og hende har sammen været af sted til sæsonsalg af parykker og kostumer, når det ny teater sælger deres overskud. Ronjas nyeste masker har hun også scoret på et salg, og de pryder nu tøsens væg i soveværelset.

Min kæreste er trist nok ik helt så ivrig for kostumer, masker, sminke og parykker. Frederik ironisk nok født 3 dage før fastelavnssøndag, så jeg er straks i gang med at mønstre, måder at tale ham den gode mand til at vi inviterer til fastelavnsfestivitas, hvor de som synes det er fedt kan lege med masker, sminke, kostumer og parykker.

Undertegnede synes det er super sjovt med masker, kostumer, parykker og sminke. Masker og parykker giver ligesom et meget festligt karaktertræk. F. exempel her til nytår, hvor Torben og Julie, der stort set altid kommer i chinos og bluse hvis en i vennegruppen fejrer fyrre års fødselsdag, helt og aldeles tog røven på os og kom i kjole og vest med pyntede masker & sminke (for dem begge! – uuh han havde lækre makeup-pede øjne). Virkelig gennemført. Min roomie og jeg ankom i skønne natur kostumer og outrerede iøjnefaldende parykker. Det var et stk skide sjov aften.