Hvem har erfaringer med moderne kaffeautomater…

Jeg tjener til livets ophold at være en såkaldt blæksprutte der, hvor jeg arbejder. Det vil altså sige, at jeg har adskillige kasketter, & jeg har derfor ligeledes talrige forskellige arbejdstyper. Dét matcher min personlighed ovenud godt. Det var naturligvis også af den årsag, at jeg søgte jobbet dengang, af den årsag, at jeg kan li, at min arbejdsdag indebærer adskillige forskellige ting. Men ovenstående fakta har den konsekvens, at jeg jævnligt får tildelt nogen opgaver, som jeg har ingen erfaring med. Det er sådan landet ligger nu, hvor jeg har fået til opgave at opstøve en temmelig moderne kaffeautomat {frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat} til venteværelset. Jeg ved nul og niks om kaffeautomater {frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater}… Dén kaffeautomat vi har nu er beklageligvis gået itu. Min arbejds plads har uheldigvis ingen fast leverandør af kaffeautomater, så af den grund er det mig, som bliver nødt til at finde frem til en sådan.

I sammenhæng med den her tildelte opgave, kom jeg til at tænke på værdien af Jer følgere. Jeg krydser fingre for, at I ligger inde med gode tips til, hvilke kaffeautomater, der er værd at investere i. Jeg ved eksempelvis, at den kaffeautomat, som nu er smidt på lossepladsen, var forholdsvis et stort monstrum, & det skal den nye kaffeautomat ikke nødvendigvis være. Ellers ligger landet sådan, at der ej er mange krav, som den næste kaffeautomat bare må leve op til. Dét placerer mig begribeligvis i en heldig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan købe akkurat den kaffeautomat, som jeg falder for. Men så på den anden side, gør det ligeledes opgaven mere vanskelig. Som allerede forklaret ved jeg overhovedet ingenting om kaffeautomater og efter, at jeg har studeret markedet for kaffeautomater, må jeg afsløre, at jeg er blevet meget modløs. Udbuddet af kaffeautomater er kolossalt stort, & jeg fornemmer, at det er ovenud vanskeligt at danne mig et brugbart overblik. Af den grund håber jeg virkelig meget, at I har lyst til at hjælpe mig med at opspore den helt rigtige kaffeautomat til både min og vores arbejdsplads. Alle typer tricks modtages med taknemmelighed!