Hvem kan anbefale en dygtig efterskole 8. Klasse?

I skolen har vores Peter ik følt sig ved godt mod… Der har i længere tid været en ringe social dynamik. Og beklageligvis været konfronteret med mobning! Det har bare været kodylt trist! Jeg har været på grådens rand, & dét har han så absolut ligeledes været… Vi har i dag FINALLY fundet en løsning på det her problem. Vi har afgjort med hinanden, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse - www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html – ! Det er næste år, så han ska’ ik’ være stærk i særlig lang tid endnu! Vi er alle kolossalt oppe og køre over denne ide. Oprindeligt var det vores lille spirrevip, der kom på idéen om efterskole 8. klasse… Og begge vi forældre var begejstrede for forslaget, da han præsenterede det for os, for snart seksten måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt godt om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej bange. Jeg er komplet sikker på, at det kommer til at være en ovenud god oplevelse for ham…

Vi har helt ærligt det luksus-problem, at vi ik’ kan bestemme, hvilken skole, vi skal sætte vores lid til… Der er ovenud mange efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært! Så jeg håber inderligt, at i dejlige bloggere har lysten til at bistå mig med at finde en mega god efterskole 8 klasse. Jeg har hørt, at det ik’ er samtlige efterskoler, som kan tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så husk, at det jo ska’ være en efterskole 8 klasse! Grundlæggende beder vi inderligt til at kunne opspore en efterskole 8 klasse, som tilbyder guitarundervisning. Dét elsker han ovenud meget, og dét har hjulpet ham kodylt meget, de gange han har været trist… Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig.