Hvor mange kvinder, som lider af tinnitus er glade for et høreapparat?

I en alder af 56 år, har jeg forstået til fulde, hvorledes det er at dagligt skulle kæmpe med en ikke-behandlbar sygdom!! Jeg har familiens læges ord på, at jeg hen ad vejen har udviklet øre-skaden tinnitus. Jeg har i længere tid måtte leve med en susen for ørerne! Med tiden forandrede den susende lyd sig til at være en hylende tone i stedet for! & SÅ blev jeg egentlig kolossalt grundlæggende bange!! For jeg havde fået forklaret nogen temmelig skrækkelige historier om, hvor virkelig meget nogle mennesker m tinnitus lider. Jeg havde hørt, at personer m tinnitus i begyndelsen er tæt på at blive skøre…! Og jeg kan virkelig skrive under på denne oplevelse! I starten var jeg ligeledes utrolig tæt på at blive syg i hovedet. Men jeg må dog sige, at det med tidens gang blev ovenud meget bedre… I dag ka’ jeg ha’ et helt normalt liv med min mærkelige tinnitus! Jeg tror fuldt og fast på, at det i grunden kan forklares ved, at, man tillærer at abstrahere fra sin tinnitus… Dét betyder jo ik’, at jeg ik tænker på min tinnitus, det ville være løgn at sige…

Min læge har tippet mig, at talrige personer der har fået konstateret tinnitus er glade for et høreapparat - https://no.hearing.siemens.com/products, !! Det blev naturligvis lagt fast, at det ej er samtlige personer som lider af tinnitus, der oplevet glæde ved et høreapparat… Men i helt vildt mange tilfælde ka’ et helt specielt høreapparat forbedrer de smerter og gener, som tinnitus forårsager… Jeg har derfor leget med tanken om at afprøve et af de her designer høreapparater på egen krop… Jeg har således besøgt et medicinalfirma, som har kendskab til alt, som der er værd at vide om høreapparater, designet til patienter der har fået konstateret tinnitus..! Jeg er kolossalt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka’ gøre mit liv bedre… Jeg har i perioder konsulteret behandlere, som står udenfor sundhedsvæsnet, for at få vished om, om de var i stand til at hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen som helst forandringer… Så jeg sætter virkelig min lid til, at et høreapparat ka afhjælpe mine gener! Fordi jeg er ved at løbe tør for gode ideer!!