I det tilfælde at du installerer forsatsvinduer opnår du enkel & god isolering

Optimal isolering på slidte vinduer med bare én enkelt rude, bruges forsatsvinduer til at få. Hvis de bliver monteret rigtigt, kan forsatsvinduer begave med en ordentlig isolering end vinduerne med termoruder. Uanset at min familie er vilde med vinteren, er det meget køligt at opholde sig i vores hus, på grund af at det ej er isoleret rigtigt, og det er ret ærgerligt. Et af vores store stuevinduer er smadret, og de kunne generelt godt alle sammen trænge til at blive skiftet ud.

Til trods for at vores bolig med tiden er blevet beskadiget, er det egentlig smukt. Forsatsvinduer er med til at vedligeholde de tidligere vinduer, der oftest er et betydeligt element i husets udseende. Fx har vores vinduer et særegent udseende, hvilket vi faktisk gerne kunne tænke os at beholde. Pga. at vores vinduer bare er bestående af én enkelt glasrude, skal de derfor have forsatsvinduer indsat.

Flere kan i ny og næ have noget dug i forhold til forsatsvinduerne. Dug generer udsynet såvel som betyder risiko for på sigt at nedbryde malingen samt træværket ved ruden. Duggen kan undviges ved at gøre således, så det inderste vindue er lidt tættere på den indvendige side, end det yderste er udvendigt. Det vil sige, at den fugt, som kommer frem mellem ruderne, kan ventileres bort af en lidt større mængde frisk luft. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra ens vinduer, og det, synes jeg, er virkelig godt. At vi kan få produceret forsatsvinduer, som er magen til de vinduer, som vi har derhjemme, vil det sige. Lysindstrømningen forværres for resten med de splinternye vinduer, der har termoruder. Af den årsag kaldes forsatsvinduer et lettere tiltag, såfremt du gerne vil forhøje lysindtaget indenfor.