iphone 5 glas/iphone glas & udbedring af iphone 4 skærm – opstøve iphone glas

Jeg mistede min iphone ud af mine hænder sidste onsdag i mens jeg stod og fotograferede. Så både storebror og mig mangler nu henholdsvis iphone glas [http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass]/iphone 5 glas [http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s] til hans telefon + en gang iphone 4 skærm [http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s] reparation til mig plus et par kabler. Flere gange har undertegnede tabt mobilen på gulvet hvor et ik har forårsaget noget, men her forsiden holdt undertegnedes iphone 4 skærm ik. Oh well.

En professionel iphone glas udbedring er jo abnorm smådyrt. Jeg har nogenlunde påtænkt, i fald undertegnede blot burde udpege et stk dugfrisk telefon med ubrugt iphone 5 glas uden slidtage. Men økonomisk klemte mig er pjattet med min gode gamle iphone 4 og har desuden ik rigtig finanser til liiige at købe en spritny. Derfor er en reparation af iphone 4 skærm faktisk det bedste for mig.

Storebror Dans iphone glas ser nu ud som det skal. Men knægten overvejer at købe iphone 5 glas der har solidt pansereffekt, han kan evne at slippe for at gå igennem samme uheld som er skete for undertegnedes iphone 4 skærm. Jeg kunne håbe på, at jeg også bare købte iphone glas før min smartphone faldt på kantstenen. Efter uheldet vil jeg blot glæde mig omkring at min storebror vælger iphone 5 glas til smartphonen – og bekoster mig en frokost som tak for for anbefalingen.