Jeg fik i sidste ende valgt at anskaffe mig en frankeringsmaskine til min virksomhed

Firmaet, som jeg opstartede for akkurat fem år siden, har så småt tjent nogle penge ind. Hvilket har resulteret i, at gesjæften i dag sender fantastisk meget mere post end firmaet gjorde i opstarts fasen. & så virker det jo rigtig åndssvagt at spendere dyrebar tid på at frankere breve!

Jeg er ikke interesseret i at kede herlige med-bloggere, men … kede Jer! At man med assistance fra en frankeringsmaskine » http://danastar.dk/, har chancen for at spare fantastisk meget tid, har jeg erkendt. At jeg må købe en frankeringsmaskine til kontoret, har mine ansatte og jeg endelig taget den bestemmelse.

Jeg har prøvet at danne mig et overblik over udbuddet, men jeg har endnu ik bestemt mig for noget som helst. Firmaet kan overhovedet ik finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, som vil være det bedste for virksomheden. Umiddelbart vil jeg besøge en hjemlig forhandler, af den årsag, at det i så fald vil være fantastisk meget lettere at snakke sammen, hvis jeg støder på repareringer. Der findes både hjemlige & engelske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg kan afgøre, i hvilken butik det ville være mest fantastisk at gå til. At de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster ekstremt meget mindre end de danske, har jeg på samme tid erfaret. & som sagt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret virksomhed, der akkurat lige kører rundt.

Men hvorom alting er, er sagen den, at mine partnere & jeg har indset, hvor anvendelig sådan en frankeringsmaskine er! Specielt i mit lille firma, hvor vi stadigvæk kun er få ansatte, vil det være anvendeligt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede oplever travlhed. Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere afgørende arbejdsopgaver, og til det formål, køber firmaet en frankeringsmaskine. Så af den grund er det vigtigt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men begribeligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet tilmed ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med jeres hjælp, at kunne opstøve en frankeringsmaskine, som opfylder begge krav. Jeg ser frem til, at I, rare læsere, er i stand til at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der til punkt og prikke realiserer firmaets krav. Hvad nogle folk muligvis ville betegne som et virkelig ikke-spændende blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner, var det således!