Jeg forstår først nu, hvorfor alle siger, at frankeringsmaskiner er hippe…

Det er en realitet, at det følgende ikke vil interessere jer specielt meget! Der følger nu, hvad nogen muligvis vil karakterisere som et ret kedeligt blogindlæg om frankeringsmaskiner » danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner,! Men sagen er alligevel sådan, at jeg i fællesskab med mine partnere har forstået, hvor lækker en såkaldt frankeringsmaskine er! Og partnerne og jeg har lige besluttet, at jeg skal spendere penge på en frankeringsmaskine til forretningens kontor. For nøjagtig fem år siden startede jeg min egen gesjæft, & firmet har ovenud hurtigt tjent penge ind. Det har betydet, at firmaet i dag fremsender ekstremt meget mere post end firmaet gjorde i starten. Jeg har erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare virkelig mange timer. Specielt i mit lille firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet, ville det være smart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen har travlt. Og så virker det jo rigtig uproduktivt at bruge dyrebar tid på at frankere breve! Vi har mere lyst til at spendere tiden på mere afgørende arbejdsopgaver, og til dét formål, investerer vi i en frankeringsmaskine!

Virksomheden kan simpelthen ikke vurdere, hvilken frankeringsmaskine, der ville være den kløgtigste vej at gå. Jeg har prøvet at danne mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har overhovedet ik taget et valg. Jeg håber rigtig meget, at I kan hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal vælge. Der eksisterer både danske & franske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg kan vurdere, hvor det ville være skønnest at lægge sine penge. Lige umiddelbart ville jeg ligge mine gysser hos en hjemlig forhandler, da det i så fald vil være nemmere at snakke sammen, hvis jeg konfronteres med repareringer. Men så alligevel er det som om, at de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre moneter end de danske. Og som sagt, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, der præcist lige skaber profit. Så af den grund er det afgørende, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men naturligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den årsag: jeg ville elske tip top råd til en temmelig billig & god frankeringsmaskine.