Jeg går på cafemøder med et styks behagelig fiskeri-nørd – så herefter kender jeg ting og sager om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej

Mor her scorede som i sikker er bekendte med, et styks dugfrisk frier. Og netop så sød og hensynsfuld manden virker, lige så himmelhenrykt er manden over at fiske og samtidig også fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. For bare halvanden måned siden anede undertegnede intet om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej, men nu hvor jeg og manden har tilbragt to til tre stævnemøder, og undertegnede spurgte lidt til til mandens interesser i fritiden, hvorefter manden snakkede om hans fiske-halløj, så ved jeg her for tiden alt muligt om sådan noget fiskeri-halløj & dermed også fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej.

Mor her holder af daten, og kan faktisk nemt forestille ham og jeg bo under samme tag sometime om ethalvt års tid. Men altså. Kan ryddelige jeg så leve sammen med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Det aner undertegnede sandelig ik’ lige om pertentlige mig evner at have i hjemmet. Moi ved ganske vidst ikke, hvilket sted han deponerer med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Hvorhenne får jeg fiskestænger og diverse fiskegrej placeret uden at det tager opmærksomhed? Forhåbentligt er fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger noget som har bolig i i kælderrummet.

Lyder det som et langtrukkent stævnemøde, da vi talte om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Men den mand virker sindssygt begejstret og gud ske lov endvidere aldeles underholdende, og derfor kunne han absolut nogle fiskerihistorier, hvor herren tog ud med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og kommet ud for lidt af hvert. Hvem skulle have tænkt, hvordan beretninger omhandlende fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger kunne få undertegnede til at grine sådan? Så det var et stk vink til hankønnene. Så fremt I synes morsomme, så skal i nok slippe af sted med fortællinger om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og fritidsunderholdning som biler, fiskeri eller måske modelfly.

Og det tredje ud-af -biografen-stævnemøde? Det ska’ selvfølgelig være en fiskeri-tur hvor jeg og manden sgu tager af sted med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul