Jeg har overdrevent længe elsket at jobbe med lønadministration – af hvilken årsag er jeg ikke klar over!

Der er en nyhed, jeg endnu ikke har berettet om!! Præcis ligesom mange andre mennesker, blev jeg beklageligvis ramt af ”Budget Cuts” på mit forhenværende job. Min tidligere arbejdsplads havde ik solgt dét, de havde regnet med, & som en utilsigtet følge kunne de ik’ komme udenom at opsige mennesker. En af dem er desværre mig. Hele min verden røg på jorden. Jeg var helt enormt glad ved lige præcis det arbejde… Jeg arbejdede med lønadministration - http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx, & lønservice - http://www.dkls.dk/, i personaleafdelingen… Jeg har i fem år arbejdet med lønadministration og lønservice i utallige forskellige firmaer, men lige præcis dét omtalte arbejde formåede tilbyde mig et og andet fuldkommen lækkert!! Derfor var det med en sten i hjertet, at jeg var nødsaget til at indse, at mit arbejde ej kunne have mig ansat… Jeg kunne meget godt lide at møde om morgenen dét sted, ik’ mindst pga. de søde ansatte… Vi var en ret så lille trofast arbejdsgruppe på det løn kontor, hvor jeg sad, & dét var overdrevent fantastisk! Jeg følte mig rigtig tryg, og det værdsætter jeg!!

Nu er jeg efter et år så småt ved at dukke frem fra mit dyb. Men jeg ville ikke være et sandfærdigt menneske, hvis jeg fortalte, at min fyring ik’ kom bag på mig… For det gjorde dén usandsynligt meget, og jeg reagerede temmelig voldsomt… Men efter samtaler med en psykolog er min følelse af negativitet blevet meget mindre, & jeg føler mig snart ovenpå nok til at kigge efter et nyt arbejde! Jeg vil temmelig gerne arbejde indenfor det samme administrative felt, med enten lønadministration eller lønservice… Men dermed ej sagt, at jeg ik er parat til at ta et job, hvor jeg ik kommer til at arbejde med mine favorit områder: lønadministration eller lønservice! For mere end nogen andre ting, vil jeg jo i realiteten bare kolossalt gerne opstøve et arbejde. Jeg beder inderligt til at være på jobmarkedet. Så i realiteten betyder selve jobbeskrivelsen ikke så meget lige for tiden!