Jeg leder efter sådan en dyse anvendelig til coating som eksempelvis blæsedyse / hulkegledyse

På jobbet hvor undertegnede arbejder i et praktikforløb i øjeblikket, er der overvejende diverse ting at tage mig til. Det hele er sandelig ikke inden for mit fag. Undertegnede ved fx ikkik’ en fløjtende fis omkring blæsedyse (mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse), hulkegledyse (mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse) eller måske en alternative dyse (mt-spray.dk) egnet til coating, men det til trods har de spurgt likeable mig, om jeg vil sende en ordre på blæsedyse, hulkegledyse egnet til coating samt en anden dyse, undertegnede glemmer navnet på.

Som jeg har forstået det, er en hulkegledyse et styks dyse imkl materiale, som gør den genial når det kommer til ringformet coatinguden coating fra dysen midt i. Sådan en blæsedyse skulle på den modsatte side være ik kræve ret meget vedligehold og på samme tid virke mere støjsvag. Moi aner blot ikk’, hvorvidt det er en hulkegledyse, en blæsedyse eller en anden dyse, de har brug for som er egnet til coating af produkterne.

Gud ske lov har jeg kommet frem til diverse online shops, som forsyner os med hulkegledyse, blæsedyse plus andre dyse egnet til coating, og der virker fornuftige. Ikke dem alle har satserne noteret på hjemmesiderne, så jeg skal i gang med at komme i kontakt med dem. Jeg har forinden en smule ledige timer hvor undertegnede ska’ fatte, allesamtlige krav vi har til blæsedyse, hulkegledyse eller måske en alternative dyse som er egnet til coating på praktikstedet.

Coating, hulkegledyse, blæsedyse samt et styks så afdæmpet dyse. Ak ak, undertegnede har flere opgaver undertegnede må læe op på, i morgen, hvor jeg har kendskab til at virksomheden skal igennem anden starten op af firmaets produktion. Så undertegnede ska’ kun have indkøbt den bedste hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse til coating hurtigst muligt.