Jeg og husbonden vil opsætte en af de dér carporte i træ/træcarporte der matcher til vores nye villa

Manden og mig er som bekendt rykket i murermestervilla, og med det overvejer moi samtidig, at jeg og husbonden køber cyklerne og bilen et stk stor carport. Valget bliver én af de adskillige glimrende træcarporte som kan erhverves. er vi gudskelog ligesindede. Jeg kiggede ret beset på forskellige carporte et stykke tid og fandt i første omgang flere ganske enkelt afskyeligt frastødende typer, som ikk passer til villaen. Gud ske tak og lov så så jeg hvordan jeg og manden har muligheden for at indkøbe carporte i træ » http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte,, og de træcarporte er bare ret naturlige. Jeg mener ligefrem at de er prægtige.

Manden og jeg har planer om at skulle ud at tage en beslutning om varporte i træ grundet i at praktiske jeg vurderer, det er generende at mangle noget overdækning, hvor jeg kan placere racercyklen, hvis det er minusgrader og gearet risikerer at låse sig fast. Det falder sammen med at Flemming godt kunne bruge at have at vi får en af sådan nogle funktionelle træcarporte der sikrer beskyttelse af spanden naturligvis, men endvidere til placering maling, værktøj og tilbehør til bilen og mere af den slags.

Næste punkt er at manden og jeg kort og godt skal blive enige om kulør og størrelse, idet carporte i træ produceres i en hel del afarter. Manden vil have en af de neutrale carporte i træ, imens undertegnede ønsker sig carporte i træ i lækre toner, som enten ses eller matcher til vores nye parcelhus.